Julklapp till mamma

Det är alltid roligt att handla klappar inför jul tycker jag. Faktum är att jag tror att denna tradition hade dött ut i vår familj om jag inte funnits. Det verkar inte som att så många fler än jag ser nöjet riktigt. Men det hindrar inte mig från att göra julafton till en himla trevlig dag trots att alla är vuxna.

Detta inlägg kommer att fokusera på den julklapp jag köpt till mamma i år. Det brukar bli åtminstone ett inlägg om detta. Det är alltid lite roligt att höra vad ni tycker om de julklappar jag köper till min mamma. Ni skriver ofta så fina saker om dem. Det känns som att jag uppskattar min gåva mer för att ni påpekar att den är fin. Det känns även som att mamma gör det, trots att hon inte läser min blogg. Det hela sitter väl i mitt huvud, antar jag.

Jag kan ju förstås stanna vid det där en smula. Det kan verka märkligt att publicera vad jag ska ge till min mamma i julklapp i en så offentlig kanal. Saken är bara den att jag är så övertygad om att hon aldrig skulle gå in här. Hon vet knappt hur en dator eller en smartphone fungerar. Dessutom så har jag tvingat mina syskon att hålla tyst om min julklapp till mamma – så även i år.

Det jag köpt till min mamma i julklapp är ett par hörlurar. Låter det konstigt att köpa lurar tilll någon som knappt kan sköta elektronik? Kanske, men då har ni inte hört bakgrunden. Hon lyssnar alltid på radio. När jag säger alltid så menar jag verkligen under dygnets allra flesta timmar. Eftersom hon har börjat höra dåligt och framförallt eftersom pappa fortsatt hör utmärkt – ja, då skär det sig ibland. När jag valde julklapp till mamma i år var det självklart. Det var klart att hon skulle få ett par lurar som gjorde att hon kunde lyssna så ofta hon ville. Lyssna utan att störa någon annan.

Är jag världens bästa barn eller? Erkänn, denna julklapp till mamma måste vara en av de smartaste jag tänkt ut? Jag tycker i alla fall det.

Vad köper ni för julklapp till er mamma? Jag vill gärna höra allt! Skriv som vanligt i kommentarsfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *